Bouwkundige servicemedewerker

Heb jij ervaring op het gebied van bouwkundige service en onderhoud?
Ben jij de communicatief vaardige duizendpoot die op zoek is naar een nieuwe uitdaging?
Hou jij van een werkdag die elke dag weer anders is?

Kies dan voor een afwisselende baan bij FPS Bouw B.V.

Wat ga je doen?
Als bouwkundige servicemonteur bij FPS Bouw B.V. in Almelo ben je verantwoordelijk voor het periodiek inspecteren van door ons gerealiseerde projecten en daarnaast pak je ook kleine klussen en storingen op.

Zijn dit jouw kwaliteiten?
Jij past het beste binnen ons bedrijf als je een proactieve houding hebt en houdt van werkweek die flexibel wordt ingericht. Je kan uitstekend communiceren: zowel intern als extern kun je anticiperen, analyseer je binnen 'no time' wat een klant nodig heeft en los je het probleem op op een manier die iedereen tevreden  stemt. Daarnaast heb je kennis van alle administratieve processen die komen kijken bij het uitvoeren van werkzaamheden, zowel op locatie als binnen ons bedrijf. 

Wat bieden wij jou?
Bij FPS Bouw B.V. heb je de mogelijkheid om als bouwkundige servicemonteur binnen een dynamisch bouwbedrijf het verschil te kunnen maken. Wij bieden jou de mogelijkheid om te groeien binnen een positieve werkomgeving en een gezellige werksfeer. Daarnaast bieden wij jou als servicemonteur een marktconform salaris bij een werkweek van 38 uur​.

Hebben we je overtuigd?
Stuur een motivatiebrief met CV onder vermelding van ‘vacature servicemonteur’ naar info@fpsbouw.nl
Voor vragen over deze vacature kun je ons bereiken op 0546-491596.
Reageer
Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)
Share our website