Over FPS Bouw

Elk bouwproject vraagt om een specifieke benadering. U bent op zoek naar een kwalitatief hoogstaande realisatie van uw project, bewoners willen zo weinig mogelijk overlast ervaren en daarnaast is er nog wetgeving waar u aan moet voldoen. Gelukkig kunnen wij ervoor zorgen dat aan de behoeften van alle betrokkenen wordt voldaan.

FPS Bouw B.V. is een bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in het renoveren van bestaande gebouwen waarvan de gebruiksfunctie wijzigt. Wij realiseren bouwprojecten in Midden-Nederland.  Samen met een ervaren team van medewerkers realiseren wij elk bouwproject op klantgerichte wijze, zodat u verzekerd bent van optimale tevredenheid én kwaliteit.

Wij hebben een breed scala aan klanten, bijvoorbeeld:
  • Woningcorporaties
  • Vastgoedbeheer
  • Scholen en universiteiten
  • De horeca
Heeft u een project dat u wil realiseren maar bent u nog op zoek naar een bedrijf dat alles voor u regelt? Wij nemen kleine tot heel grote verbouwingen en renovaties aan en verzorgen het gehele traject. Wij hebben uitgebreide kennis van de wetgeving en dit maakt ons samen met onze praktijkkennis het bouwbedrijf bij uitstek waar u uw bouwproject aan kunt toevertrouwen. 

Meer weten? Neem gerust contact met ons op door een mail te sturen naar info@fpsbouw.nl. 
Share our website