Brandveiligheid

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Brandveiligheid

Uw brandveiligheid goed geregeld!

Dankzij goed advies, een overzichtelijk plan en kwalitatief werk.

Als onafhankelijk bedrijf zorgen we ervoor dat uw pand aan de juiste brandveiligheidseisen voldoet. Ons team beschikt over alle nodige kennis, we staan u het gehele proces bij en geven advies waar nodig. We zetten uw belang én het belang van de bewoners en gebruikers voorop.

Alle kennis omtrent brandveiligheid in huis

Bij de (ver)bouw van een pand wordt vaak onvoldoende aandacht besteed aan de samenhang tussen de brandwerende maatregelen. FPS Bouw heeft kennis van brandveiligheid op de verschillende gebieden en levert voor ieder gebouw een complete oplossing.

De projectleider en een veelzijdig team zorgen ervoor dat ieder project een succes wordt.

Kwalitatief advies

Brandveiligheid is meer dan alleen het brandwerend maken van doorvoeren, het gebouw moet bouwkundig voldoen aan alle eisen. Het gaat om het goed afhangen van de juiste brandwerende deuren, het plaatsen van geschikt brandwerend glas, het installeren van brandmelders en goed schilderwerk. Al deze activiteiten en producten zijn per project verschillend, evenals de brandveiligheidseisen.

Wij vinden het belangrijk dat de eisen, de bijbehorende activiteiten en producten bij ieder project goed op de situatie worden afgestemd. Hierdoor worden werkzaamheden discreet en effectief uitgevoerd en zijn de oplossingen doeltreffend en kosten efficiënt.

Constante service

Brandwerend afgewerkte doorvoeringen en sparingen kunnen beschadigd raken, ook als u er zich niet van bewust bent. Iedere wijziging in een pand kan ervoor zorgen dat een pand niet meer voldoet aan de brandveiligheidseisen.

U bent als gebouweigenaar verplicht om te garanderen dat uw gebouw blijvend brandveilig is en voldoet aan de eisen van het Bouwbesluit. Om ervoor te zorgen dat uw pand blijft voldoen aan de eisen, controleren wij de brandveiligheid van uw gebouw regelmatig en voeren enkel de nodige werkzaamheden uit. Bekijk meer op FPSonderhoud.nl.

Share our website