Werken bij FPS

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Werken bij FPS

Wij zijn FPS bouw

Waar helden met een passie werken

Bij FPS bouw zorgen we er samen voor dat de totale brandveiligheid van gebouwen goed geregeld is. We doen méér dan alleen het brandwerend maken van doorvoeren, we zorgen ervoor dat het gebouw bouwkundig voldoet aan alle eisen. Van het afhangen van deuren, plaatsen van brandwerend glas, installeren van brandmelders tot het schilderwerk als we klaar zijn.

We beschermen mensen tegen de gevolgen van brand. 

We zetten het belang en het doel van onze klanten voorop. We maken hun gebouw brandveilig en zorgen ervoor dat gebruikers en bewoners veilig zijn.

Dit doen we samen. Samen met alle FPS-helden. Hardwerkende mensen met hun eigen kennis en kunde. Deze helden hebben we nodig om het beste resultaat te leveren. We zijn een onafhankelijk bedrijf, dat volledig gespecialiseerd is in totale brandveiligheid. En ons doel is om alle gebouwen volledig brandveilig te maken en zo de gevolgen van brand te minimaliseren. 

Bekijk onze vacatures hier

Waar we voor staan: 

We hebben passie voor brandveiligheid

  • Kwaliteit: We zijn dé experts in het compleet brandveilig maken van gebouwen. Met jarenlange kennis op alle vakgebieden en passie voor brandveiligheid weten wij wat de beste oplossing is
  • Klantgerichtheid: Onze klant procesmatig sterk ondersteunen en bijstaan. Hun behoefte staat centraal en samen gaan we deze behoefte vervullen. We vinden discreet en veilig werken dan ook erg belangrijk.
  • Samen: De kern van ons bedrijf zijn onze mensen, of zoals wij ze het liefst noemen: FPS-helden. Dankzij hun kennis en inzet kunnen wij onze klanten alles bieden.
  • Veelzijdig: Je doet meer dan alleen jouw 'taak', ieder gebouw is anders, ieder project is anders dus elke dag is anders. Dankzij de veelzijdigheid van onze mensen zorgen we samen voor de complete brandveiligheid van een gebouw.

FPS Bouw als jouw werkgever

Bij ons krijg je de ruimte en de kansen om jezelf te ontwikkelen. We willen dat je de beste versie van jezelf wordt.
Wij kijken naar waar jij het beste in bent. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en de kans om verschillende werkzaamheden uit te voeren. Onze FPS-helden beschermen mensen tegen de gevolgen van brand. Zij zorgen ervoor dat levens worden gered voordat ze in gevaar zijn.

Wordt jij onze nieuwe FPS-held? 

Wij willen in midden- en oost Nederland, alle gebouwen van woningcorporaties, zorginstellingen, VVE's en commercieel vastgoed, volledig brandveilig maken. Om dit te kunnen doen moeten we groeien. Ga jij ons helpen om mensen te beschermen tegen de gevolgen van brand?

Bekijk onze vacatures hier!

Share our website