Afgestudeerde MBO-Bouwkunde of HTS-Bouwkunde

Heb jij net een opleiding MBO-Bouwkunde of HTS-Bouwkunde afgerond?
Wil jij je carrière beginnen in een bedrijf met een fijne sfeer waar je de mogelijkheid krijgt om te ontwikkelen?
Wil jij dagelijks het verschil maken?

Lees dan snel verder, want we zijn op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als junior werkvoorbereider bij FPS Bouw B.V. in Almelo ben je betrokken bij het gehele voorbereidingsproces van projecten: je bent de schakel tussen binnen en buiten. Je bent altijd werkzaam binnen meer dan één project en onderhoudt contact met de klant en (indirect) met bewoners. Elke dag is anders: zo houdt je je als junior werkvoorbereider bezig met de planning, coördineer je de inkoopactiviteiten, stuur je het uitvoeringsproces aan en bewaak jij het verloop van de werkzaamheden.

Zijn dit jouw kwaliteiten?
Jij past het beste binnen ons bedrijf als je een proactieve houding hebt en je daarnaast bekend staat om je communicatieve vaardigheden. Je bent punctueel en in staat een planning te maken en die te volgen. Je kunt klantgericht communiceren en het is je passie om samen met anderen een project tot een goed einde te brengen. 

Wat bieden wij jou?
Bij FPS Bouw B.V. heb je de mogelijkheid om binnen een dynamisch bedrijf het verschil te kunnen maken. Wij bieden jou de mogelijkheid om te groeien: doordat je alle ‘ins and outs’ van de projectrealisatie leert kennen kun je jezelf blijven ontwikkelen en gebruik maken van de vele doorgroeimogelijkheden die er zijn. 

Hebben we je overtuigd?
Stuur een motivatiebrief met CV onder vermelding van ‘vacature junior werkvoorbereider’ naar info@FPSbouw.nl
Voor vragen over deze vacature kun je ons bereiken op 0546-491596 en vragen naar Dhr. J. Lankamp.

Reageer

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

Share our website