Wilgenstaete Rotterdam

FPS Bouw heeft woongebouw Wilgenstaete, met maar liefst 155 woningen op 11 bouwlagen, volledig gerenoveerd.  FPS Bouw B.V. heeft voor opdrachtgever Havensteder de realisatie van het project van de allereerste schets tot het allerlaatste ‘puntje op de i’ volledig verzorgd.

FPS Bouw heeft als hoofdaannemer samen met haar onderaannemers het hele gebouw gemoderniseerd, comfortabeler, duurzamer en veiliger gemaakt. Meerdere etages van het gebouw zijn geheel nieuw ingericht met compleet nieuwe woningen. In het overige deel van het gebouw zijn puien, deuren en glas vervangen. De entree van het gebouw is getransformeerd tot een ware eye-catcher door de verlichte wolkenhemel die in het plafond is verwerkt.

Een verlichte wolkenhemel verwelkomt de bezoekers

De seniorenflat is omgebouwd tot modern, veilig en comfortabel woongebouw waarin nog steeds senioren wonen, maar ook mensen onder begeleiding. Zo is er bijvoorbeeld een woonconcept toegepast waarbij een echtpaar een aantal statushouders begeleidt die op dezelfde verdieping wonen.

Jacco Joling, projectleider en mede-ontwerper van project ‘Wilgenstaete’: ‘Het was een enerverend project. Er hebben drie partijen meegedaan aan de aanbesteding en FPS heeft na een streng selectieproces de opdracht gekregen. FPS Bouw heeft dit project van het begin af aan begeleid in samenwerking met de opdrachtgever en ik ben blij dat wij dit project succesvol kunnen afronden.’
 

Share our website