Woningcorporatie Domijn

FPS Bouw heeft namens één van haar vaste opdrachtgevers, woningcorporatie Domijn, meerdere woongebouwen brandveilig gerenoveerd. Bij diverse woongebouwen van Domijn hebben we verschillende werkzaamheden mogen uitvoeren. Hier vindt u een overzicht de door ons uitgevoerde projecten. Een aantal projecten worden apart, op een eigen pagina, uitvoerig uitgelicht. 

Wie is de woningcorporatie Domijn? 

"Thuis is de belangrijkste plek in ons leven. Wij vinden dat iedereen recht heeft op een ‘thuis’. Dit is de boodschap die Domijn wil uitdragen. Er wonen 30.000 mensen in ruim 15.000 woningen in Enschede, Haaksbergen en Losser. Domijn richt zich op mensen die recht hebben op een sociale huurwoning. 

De woningen waar wij aan het werk mochten

We hebben bij twee woongebouwen werkzaamheden mogen uitvoeren. 

Welke werkzaamheden hebben we uitgevoerd? 

Bij de verschillende woongebouwen hebben we diverse brandveiligheidswerkzaamheden uitgevoerd. Zo hebben we woningvoordeuren en gangdeuren vervangen door brandwerende deuren, kozijnen en glas vervangen en leidingdoorvoeren brandwerend afgewerkt. 

Waarmee hebben we Domijn geholpen? 

Domijn is een opdrachtgever waar we vaker werkzaamheden mogen uitvoeren. Zij waarderen met name het contact en de communicatie met hun en de bewoners. Maar ook het goed overzien van het proces, waar we ons in het proces bevinden en of er bijgestuurd moet worden. De communicatie hierin en het proactief meedenken en zaken oplossen wordt erg gewaardeerd door deze opdrachtgever!
 
De kennis van zaken, het proces goed overzien én de kwaliteit van de werkzaamheden, dat zijn absoluut kwaliteiten van FPS Bouw. 
Projectleider Domijn - Barrie Leus 

Share our website